OH NO NO NO! NO IKLAN OR SPAM PLIZ!
.budak ♥ blog nie.
Photobucket


FACEBOOK

5 sebab kenapa aku TAK SUKA FACEBOOK!

pertama..
aku tak suka di ADD oleh org2 yg tah pape.. ADD semata2 nk tgk pic aku, nk tau aku kapel dgn sape n nak tau ape aku post hari2.. sumpah! kaw sgt busy body oke!
so org2 mcm nie aku akn biar je friend request die bekurun lam fb aku nih.. lau yg da terCONFIRM tu pulak, aku tanpa segan dn silu menDELETE kaw..

kedua..
aku tak suka tgk chat box aku tuh penuh ngn box2 yg ta phm bhs.. lau aku ta balas tu maknenyer aku tknk lyn korunk.. ta paham kewww??
nie tak, asal aku on9 jer mesti muka kaw yg IM aku.. erghhh.. sgt bosan ngn kaw tau tak!
=='

ketiga..
aku tak suka bila aku on9 jer berlambak2 notification aku tuh.. satu keje pulak nk kena g remove tag satu satu.. haishhhh..

keempat..
aku tak suka org invite2 aku main poker la, farmville la.. atoiyaiiii.. lau aku nk main pepandai la aku g cri menatang tuh! tayah rajin sgt nk invite2 aku.. wat semak fb aku jer.. nk kena ignore bagai.. wasting my time ok!

kelima..
aku tak suka org mesej aku yg bukan2.. aku nk layan ke aku tanak ke not ur problem.. aku nk tukar picture ke aku delete pic ke bukan FACEBOOK kaw.. nie fb aku, lantak aku la nk on9 ke nk off9 ke.. wit brdbnd nie aku yg bayar.. bukan kaw.. so plz STAY AWAY!

PAHAMMMMM!!









mood ; kerek..

=='

0 buzz:

Post a Comment