OH NO NO NO! NO IKLAN OR SPAM PLIZ!
.budak ♥ blog nie.
Photobucket


SIMPLE itu COMEL

sape setuju dgn tajuk tu angkat lappy skunk!!
wahhhh..
siyes ok.. simple tu mmg comel..
tapi tapi tapi..
mia tak kata yg crowded itu buruk.. tidak ok! kalau kena pada caranye comel jugak..
tapi mia lagi prefer yg simple mimple je..

contoh yg paling mudah..
my blog nie haaaa.. tgk pun da tau da simple je..
caya tak caya tak??

sebab sebab belog uols jadi crowded;

note*bedasarkn pengalamn sendiri ketika berblogwalking

1)widget yg berlambak2 tahap selipar jepun
mane taknye ade sesetgh blogger nie letak gadget/widget kat sidebar sampai ta ingat dunia! letak clock sampai dua, satu analog, satu lagi digital..mak haiiihhh.. tatau la ape motipp die letak byk2.. then lau bole nak letak gambo satu kampung, bff sekola, bff uma, bff mase kecik2, jiran kesygn, cikgu idaman, idola yg diminati, tu belum kire lagi gambo bf ngn family..haissshhh..sekarang kn ada care supaya uols bole letak gambo2 tu lam satu scroll box.. letak la bape byk pun.. tade org kesah nye.. bukan ape, letak byk2 nie pun ekceli melmbtkn je proses loading uols nye blog tu.. nnt follower and stalker uols pun tknk dtg daa..sbb?? loading lmbt..

2)bckground blog yg berwarna warni warna warni warna warni
ngaaaa.. bape byk kaler daaaa.. hijau kuning merah cokelat biru hitam.. perghhh.. sakit mata nie haaa.. ta slh kn uols letak bckground tu satu kaler je.. tak pun less than 3 colour.. pndai2 la mix n match kn.. stalker n follower dtg skodeng pun sejuk je mata theyall tgk blog uol.. pastu rase cm nk dtg lagi je kn kn kn..

3)playlist yg sumbang!
nie yg paling geram.. erghh! wei, org datang blog kaw nk bace entry dgn tenang dan seronok.. tapi kalau kaw pasang lagu rock kapak wat serabut kepala otak org ok! bkn mksd tayah letak playlist, tp pilih la lagu lagu yg nada sloww n sedap didgr.. bile komen sikit kunk, nnt kaw kata nie belog aku, aku punye suka la, lau ko ta suke bole blah.. haishhhh.. ta phammm betol la..


kepada sesape yg terasa tu mia mtk maaf ok.. mia ta kata blog mia ni perfect, tak langsung ok..nie pun perlu dibaiki lagi..cbe uols tgk blogger yg da amatur..blog mereka takde lgsg ciri2 kat atas nie..sbb tu ramai org suka singgah dan ketanggih nak singgah lagi..so jom la kita same same ubah blog kite..juz take it as a positif thing..



p palang s: pasan tak i gne nama panggilan.. tak ber aku aku da.. ^^

4 buzz:

azaliahjsalleh said...

kelakarlah kamooooo nie

bloggergurl said...

kelakar gelak sesame erhhh.. ngahaha

x i l a said...

blog sye pon dlm proses yg simpole jek~~kih2

bloggergurl said...

jum ramai2 kite menyimple kn blog.. hee..

Post a Comment