OH NO NO NO! NO IKLAN OR SPAM PLIZ!
.budak ♥ blog nie.
Photobucket


saya sayang awak...

hari nie ulang tahun kite..ulang tahun yg ke 5 tahun..
lame kan awak..
sampai saya da kenal sangat dengan awak..
awak belum cakap pape lagi saya da tau ape awk nk ckp..
terer tak saya? hehehe..
tp awak nmpk mcm ssh nk fahami saya..tp tape la..mgkn saya nie mmg shh nk di fahami kan..
lau saya ade prob saya akan cari awak..lau saya senang pun saya tetap akan cari awak..
awak pun mcm tu..
awak ingat tak annivesary kite yang lepas?
saya nak wat suprise kat awak tp rupe2nye awak pun da plan nk wat suprise kat saya..
so kite dua2 dpt suprise..haha

awak nak tau tak..
saya selalu rindukan awak..walaupun kite tgh dating tp saya ta bole nak jauh2 ngn awak..
rinduuu :))
awak capai tgn saya..awak pegang erat2..awak tenung saya n awak bgtau saya, yg awak bahagia dgn saya..saya lah satu2 nye pekara yg plg indah dlm idop awak.....
saya terus menangis..
saya teharu..
saya pandang mata awak lama lama..saya nampak mata awak merah dan berair..
terima kasih awak..saya pun bahagia dgn awak sampai hati saya tertutup rapat untuk lelaki lain..



saya tersenyum manis seorang bila teringat balik peristiwa mgu lepas tu..
ta sangka awak nie romantik jugak erh :))



tapi.....saya pelik.....nape lepas peristiwa tu awak mcm da tanak kat saya......
saya mesej awak..tapi awak tak pernah reply..
saya call awak..tapi awak tak pernah angkat..
kenapa??
saya ada buat salah ke??
jangan la buat saya mcm nie..balas la mesej saya, angkat la call saya..

hari2 saya anta mesej awak..bgn tidow, sebelum tidow, tgh mkn, tgh keje..
tapi awak ta pernah balas..

hr nie annivesary kite..saya ada wat suprise tok awak..
saya pegi la uma awak..mak awak sambut saya baik je..
tp knp awak ta balas sume mesej2 saya..
hurmmm..
tape la..mgkn lepas saya bg suprise nie kat awak mesti awak ok nnt kn..
saya suruh mak awak pgil awak..tapi knp mak awak tiba2 nangis n pelok saya..
saya buntu lah awak..
saya nak jumpa awak..saya nak bagi hadiah annivesary kite nie..
saya terus masuk uma cari awak..
mak awak pandang saya dr jauh smbil menangis..
saya pgil nama awak..tp awak tak sahut pun..
saya tanye mak awak..mana awak pegi..mak awak diammm..
saya tanye lagi..mak awak ttp diam..
saya pun diam la jugak..


tetiba mak awak besuara..

"Ana..dah dah la tu..Amir da tade..lepaskan la die..kesiann die Ana..terseksa die..bg la die pergi dgn aman yerrr syg.."

"ape mkcik ckp nie..Ana ta phm la..hr nie annivesary kami..sy nk bg hadiah kat die nie mkcik..pgil la die.."

"Ana! kamu da lupa ke mgu lepas kamu accident dgn die?! kamu nie pun baru je sihat..tp Amir ta dpt diselamatkn.. kamu da lupa ke Ana?

mak awak goncang2 bdn saya suruh saya sedar..tapi knp saya ta bole sedar..knp saya ta bole time kenyataan yg awk da pegi..knp?!

saya sayang kn awak..sayang sangat2..knp awak tgl kn saya Amir..

saya sayang awk.................

0 buzz:

Post a Comment