OH NO NO NO! NO IKLAN OR SPAM PLIZ!
.budak ♥ blog nie.
Photobucket


FACEBOOK saya wane wani :))

siapa yg percaya tajuk aku tuh sila lah sekeh kepala sendiri sepuloh kali. hahaha. ta mungkin lah FACEBOOK bole jadik cengituu. korunk nie. aku tipu pown korunk pecaya. ngeh3


tapi tapi tapi..


kalau la FACEBOOK bole tukar kaler kan, aku nk tukar kaler fink *wink wink

kalau la FACEBOOK bole ade layout kan, aku nk letak layout emo2 gituuu =.="

kalau la FACEBOOK bole letak background kan kan kan, aku nk wat background aku dot dot takpun letak gambo korunk *oke. aku tipu jer. hahaha. mestilah letak gambo aku

kalau la FACEBOOK nie bole taruk lagu ke kan, aku tingin nk taruk lagu rock kapak ke. alaa. yg pki suar ketat2, bju ketat2, mke sume pown ketat2. hahaha.

kalau la FACEBOOK bole bubuh gambo katun gerak2 uh, aku nk bubuh katun sin chan yg sengal2 ubi keledek separuh masak. cicah sambal pown sedapppp.

kalau FACEBOOK bole anto komen *bling2 gituu, hari2 aku anto komen kat korunk
*tolong jgn pecaya yerrr


nie tak. aku login je FACEBOOK aku.
*biru putih biru putih biru putih biru putih*

kekadang tuh aku rase cam tgk wall org lain, bile aku tgk profile picture gambo aku
tp kekadang tu pulak time2 aku nga syokk skodeng wall org lain tetibe aku rase mcm wall aku, tu yg rase cm nak wat wall sendiri tu. ngaaaa

aku konfiussss la cenginiii. same je sume aku tgk.
*cehhh. padehal bosannn. hahaha


ok ok ok..


aku nak tanye korunk la kn.
ape beza FACEBOOK aku ngn FACEBOOK pakwe aku nie.

selain drpd :
>gambo
>nama
>kawan
>info


yg nie FACEBOOK sy oke!



yg nie FACEBOOK my boyfie


korunk cari la jawapan die smpi lebam n tembam oke. haha.

p palang s : Mark Zuckerberg... bile nak real mimpi indah saya nie?? *kelip2 mata sikit

0 buzz:

Post a Comment