OH NO NO NO! NO IKLAN OR SPAM PLIZ!
.budak ♥ blog nie.
Photobucket



Photobucket


SALAM SATU MALAYSIA

Hye uolss..

hari nie mia baik hati okeh!

Mia ade sesuatu yg cinonet yg sgt sgt comel nak share ngn uolsss..

Nak tak nak tak??

:D

Lau nak tekan scroll down dulu..

Tgk ape benda yg cinonet tuh..


Photobucket


Tadaaa!!

Button follow nie made by myself..

Sendiri bikin okeh..

Kalau uolsss nak tau mia tak gune photoshop ke photoscape ke paint ke atau pape je software yg sinonim dgn sume yg diatas..

Mia juz guna Microsoft POWER POINT sahaja..

Jadi sila sedia maklum yg button nie bukan ber background kan transparent oke..

Button nie sesuai dgn blog yg berbackground putih cam mia..

So nampak la cam transparent kannnn..

HAHA

Mia bukak pesanan dari sekarang..

Sesape yg rase rase nak button nie juz leave a coment kat shoutbox atau kat mane mane je yang mia bole baca okeh guys..

Lagi satu,

Mia, mcm mner nak guna button nie??

==

Halamakkk..

Lupa lak.. nanti da siap button korunk tuh mia ajar cmner nak guna erhh..

Dun woli.. mia mesti ajar punyeee..

Mia jugak ada sediakan ‘BLOG MAKEOVER’

Wah wah..

HAHA

Sape sape yg nak makeover blog die juz bagi email n password blog anda serta details what yu want in ur blog kat mia

tehah_89@yahoo.com

jangan lupa inform mia bile da email tuuu..

HEEEE

mia tak mintak uols pecaya mia, tapi mia sgt sgt beterima kasih klu uols pecaya mia

mia cas RM10 and and uols akan dpt PERCUMA button follow kat atas tu..

design nye uols boleh tentukan sendiri okeh..

kat bawah nie mia ade sediakan contoh..

kasi uols gambaran sikit okeh..

^^

Photobucket




0 buzz:

Post a Comment